• AustraliĆ«

  20 januari 2020

  Ook ik had van de week heel veel moeite met al de verschrikkelijke berichten uit Austalië, zoveel dierenleed...........en had op een gegeven moment behoefte om mijn gevoels tot uitdrukking te brengen. Ben in mijn art-journaal gedoken en heb deze aquarel geschilderd. 

   

   

  Lees meer >> | 481 keer bekeken

 • Een nieuw jaar en mijn eerste blog

  2 januari 2020

  Het jaar 2020 is nu 2 dagen oud (nieuw) en dit is mijn eerste blog. Ik ben blij dat ik kan schrijven:

  "Welkom en Happy New Year everyone".

  Zoals ik op de welkom pagina van mijn website al aangaf, dwaal ik soms een beetje af en ben ik in mijn creatieve wereld,  bezig met het bijhouden van een Bullet- en Art Journal.

  Voor mij erg belangrijk, want in beide objecten kan ik mijn fantasie de vrij loop laten en mij zelf  nieuwe skills eigen maken. Soms ontstaan er best aardige dingen en daarom, zoals beloofd, maak ik er hier op de blog een speciaal plekje voor vrij . 

  Ondanks de drukte in de laatste maand van het jaar is het mij gelukt, om naast het schilderen van kerstkaarten, de opzet voor 2020 van mijn bujo op tijd af te krijgen. Dus als je van plan bent om een bullet-journal(dagboek) te beginnen, is dit jouw jaar! Journaling is een prachtige creatieve bezigheid en houd je georganiseerd, waardoor je veel tijd kunt besparen en deze benutten voor jouw "Art". Bovendien kun je hier misschien wat ideeën opdoen en deze voor jezelf gebruiken. 

  Tot ziens in mijn volgende blog.

  Liefs Hennie

   

   

   

  Lees meer >> | 137 keer bekeken