.........waar ik jullie graag meeneem op mijn creatieve reis en kennis wil laten maken met mijn werken op linnen en papier in Olieverf, Pastel, Aquarel en Acryl en Fotografie.

Ik ben niet gevormd door een kunstopleiding of academie, dus autodiodact en een creatief persoon. Geboren in 1953 te Arnhem. Al mij werken, mooi of minder mooi, zijn gemaakt met veel passie, liefde  en soms een vleugje humor voor alles wat leeft en dat mag je best "kunst" noemen.

Gelukkig zijn er op de wereld nog veel dingen en momenten waardoor ik mij kan laten inspireren.

Indrukken opgedaan tijdens een wandeling in de prachtige omgeving waar ik samen met mijn echtgenoot en onze kat "Moortje" woon of andere prachtige gebieden in Nederland, dwingen me vaak tot fotograferen en daarna met potlood, kwast en verven aan de gang te gaan en die mooie bloem, plant, landschap of dier(en) zo realistisch mogelijk vast te leggen, met een medium of techniek, waar ik op dat moment een goed gevoel bij heb.

Soms dwaal ik een beetje af en ben ik creatief bezig met  Art- & Bullet-Journaling, omdat er niet ieder dag een 'kunstwerk"' gecreeërt kan worden toch? 

Graag nodig ik jullie uit, om door deze site te wandelen en ik hoop, dat ik met mijn werk een goed gevoel bij de bezoekers mag achter laten. 

 

Liefst  Hennie 

Instagram   Facebook  Pinterest